Superli

hair tonics & colognes

 

Deze heerlijke lotions van Superli krijgen de heren in het haar na iedere knip behandeling. Ze verzorgen het haar en de hoofdhuid en maken korte metten met roos en schilfers. Ervaar zelf de overweldigende sensatie die de vintage hairtonics van Superli te bieden hebben. Van klassiek tot modern, warme geuren of juist ijskoude verkoeling; de haartonics van Superli hebben het allemaal!

Styling Paste

Deze styling paste is een flexibele styling pasta die ieder kapsel goed in model houdt en niet zwaar is. Een perfecte mix tussen een waterbasis gelwax en een vette pomade. Stevige hold en een natuurlijke glans. Kan dagelijks gebruikt worden. Bijzonder effectief in combinatie met de Volume Spray. Met de volume spray het haar in model föhnen en met de styling paste afwerken. Kan ook afzonderlijk perfect gebruikt worden om te stylen en als finish.

Gebruiksaanwijzing:
Aanbrengen op droog of handdoek droog haar. Neem de Styling paste en verdeel deze over de handpalmen. Wrijf de pasta in de handpalmen zodat deze warm wordt en makkelijk aan te brengen is. Werk de paste in door op de aanzet te beginnen en door te gaan tot in de punt.

 

Conditioner Spray

Professional Haircare Leave-in Conditioner Spray speciaal voor jou!
NIEUW!
Een verzorgende, heerlijk ruikende, anti frizz leave-in conditioner spray die het haar niet alleen voedt maar ook makkelijk doorkambaar zacht en soepel maakt! Ideaal voor pluizig en droog haar.
Gebruiksaanwijzing:
Aanbrengen met de verstuiver op handdoekdroog haar en goed door het haar kammen 

Sluit Menu