Screen Professional Hair Care

Wij werken met Screen Professionele haar producten

 
LEGERITY Beauty Hair Collection
Een aantal nieuwe producten vormen samen de Legerity-collection.
Samen herstellen, versterken, revitaliseren en beschermen ze je haar met een directe langhoudende werking waardoor je haar zijdezacht en licht aanvoelt.
 
De hele Legerity-collection bevat de speciale formule BHB inside.
Legerity Beauty&Health Blend (BHB) is een combinatie van speciale ingrediënten. Een speciale mix van rijst en zijdeproteïnen, zonnebloemolie en rozemarijnextract, waarvan de synergetische werking antioxiderende, filler-beschermende, voedende en hydraterende eigenschappen heeft. De doeltreffendheid van de waardevolle formule wordt hierdoor verbeterd.
 
De producten van de Legerity-collection regenereert je haar van wortel tot punt, beschermt je haar tegen hoge temperaturen, maak het haar licht en geeft houdbaarheid.
 
Vanaf het allereerste gebruik van een product van de Legerity-collection ziet je haar er verzorgd uit. Voelt je haar fluweelzacht en licht aan en geeft het je haar een zichtbare mooie glans.
De Legerity-Collection:
Beauty Hair Shampoo voor elk haartype en voor vrouw en man.
Dagelijkse shampoo voor mooi haar. Reinigt op milde wijze met een zachtmakend en glanzend effect
 
Beauty Hair Mask een voor fijn/normaal haar en een voor dik haar.
Masker voor mooi haar. Regenereert, versterkt en revitaliseert het haar, met een zachtmakend en glanzend effect. Zacht met een heerlijke geur.
 
Beauty Hair Balm ontwart direct en is een leave-in spray. Een sprayconditioner die je niet hoeft uit te spoelen voor mooi haar. Ontwart direct voor makkelijk kambaar, glanzend zacht en licht haar. Geschikt voor elk type haar
Beauty Hair Cream, de “dagcrème” voor je haar!
Dus geen conditioner, geen masker, geen gel.
 
De Beauty Hair Cream is een fluweelzachte, heerlijk ruikende beauty cream voor je haar.
Je gebruikt hem dagelijks of een paar maal per week op handdoek droog of droog (geföhnd) haar.
Net zoals jij de Beauty Hair Cream graag wil gebruiken.

Psstt, de eerste keer dat ik “Legerity Beauty Hair Cream, de dagcrème voor je haar” hoorde dacht ik “ze moeten het niet gekker maken”. Nu denk ik; “doe me nog een beetje” 🙂💝
 

De Screen kleurproducten zijn: 

 

Dorado 

Haarkleurcrème zonder PPD en met 24-karaats goud. Dekt grijs haar optimaal. Natuurlijke kleuren met een langdurig effect. Heldere en natuurlijke reflexen.

Purease

Kleurcrème voor het haar zonder ammoniak en PPD, en met parelproteïne. Dekt grijs haar optimaal. Natuurlijke kleuren en een langdurig effect. Heldere en natuurlijke reflexen.

Purease toner

Kleurcrème zonder ammoniak en PPD en met parelproteïne. Moderne en veelzijdige tinten om natuurlijk, geblondeerd, ontkleurd of lichter gemaakt haar te perfectioneren.

Pure Bleach

Dit ontkleuringspoeder met een nieuwe ammoniakvrije formule is geschikt voor alle ontkleuringstechnieken. Het is milder voor je haar en zorgt voor een uitstekend resultaat. Dankzij de stuifvrije (niet-vluchtige) textuur kunnen haarstylisten het ontkleuringsproduct veilig gebruiken