ZEBBZ

Hier vind je kwalitatieve haarbanden gemaakt van luxe stoffen in diverse variaties en designs.

ZEBBS is er in heel veel verschillende kleuren!!

Hierboven de kleuren:
|Francesco|Nolan|Colten| €24.95

Zit je kleur hier niet bij? Stuur me dan een “kleur verzoek”.

Kijk naar het filmpje voor de juiste knoop techniek

PHOTO-2020-04-15-18-49-28

ZEBBZ

ZEBBZ staat voor haarbanden met een missie! Waarom? Lees maar verder…

Eigenaresse Mandy vertelt: 

“Het label ZEBBZ is spontaan ontstaan tijdens mijn zoektocht naar de perfecte haarband. Ik ben een moeder die dagelijks het gevecht voert voor de juiste zorg voor mijn zoon. Zeb heeft namelijk het zeldzame syndroom BBSOAS. Tijdens deze dagelijkse strijd blijft er soms maar weinig tijd over voor mezelf, maar ijdel als ik ben, wil ik er toch altijd leuk en verzorgd uitzien.”

“Ik draag graag haarbanden (bandeaus), dé oplossing voor een bad hair day 😉 en leuk te matchen met diverse outfits. Inmiddels is het dragen van een haarband mijn kenmerk geworden, naast de dagelijkse zorg voor mijn zoon Zeb.”

“In mijn zoektocht naar de perfecte haarband liep ik telkens tegen hetzelfde aan; niet de juiste kwaliteit, kleur, lengte of design. De oplossing? Zelf maken. Al snel kreeg ik de vraag van vrienden en kennissen: “Waar koop je deze prachtige haarbanden?” Zo ontstond het idee om deze haarbanden ook voor anderen te maken en met een gedeelte van de opbrengst de foundation te steunen die onderzoek doet naar het BBSOAS syndroom.”

Het syndroom BBSOAS.
Er zijn wereldwijd nog maar ongeveer 150 kinderen met het BBSOAS (Bosch-Boonstra-Schaaf Opticus Atrofie Syndroom) bekend. BSSOAS wordt veroorzaakt door een afwijking in een van beide kopieën van het NR2F1-gen. Het allesoverheersende syndroom kent zeer diverse symptomen: epilepsie, slechtziendheid, autisme, adhd, slechthorendheid, spasme, verstandelijke beperking, motorische achterstand, etc.

“Dit maakt het leven niet altijd even gemakkelijk, maar uiteraard ben ik hartstikke trots op de open, vrolijke jongen van bijna 14 jaar die Zeb is.”

“Maar om kinderen met dit syndroom de zorg te kunnen bieden die ze nodig hebben, is er nog heel veel onderzoek nodig. En dat kost uiteraard heel veel geld.”

Wat doet ZEBBZ?
Bekendheid geven aan het zeldzame syndroom BBSOAS. Door de speld in de hooiberg te laten groeien, worden er hopelijk meer kinderen tijdig gediagnosticeerd. Zo gaat er minder tijd verloren en kunnen de hoognodige therapieën sneller worden gestart. Hoe meer bekendheid hoe beter we onze kinderen kunnen helpen.
Geld inzamelen voor de Nr2F1-foundation voor meer onderzoek (van iedere verkochte haarband wordt een deel van de opbrengst gedoneerd aan de foundation)
De kinderen in het zonnetje zetten; iedere kleur of print van een ZEBBZ-haarband krijgt zijn eigen naam, vernoemd naar een kindje met BBSOAS, de lotgenootjes van Zeb. Zo willen we onze kinderen overal ter wereld laten weten dat ook zij, puur als ze zijn, zichzelf mogen zijn. Door het dragen van een haarband met hun naam, staan ze allemaal even in het zonnetje. 
De perfecte haarbanden bieden; Met mooie, kwalitatieve haarbanden mensen blij maken en de wereld een beetje meer kleur geven. 

Deze grotere betekenis achter het label ZEBBZ maakt het voor mij zo waardevol en is daarom ook mijn enorme drijfkracht!

Dus kijk lekker rond! Ik hoop dat er een ZEBBZ voor je bij is, waar ook jij puur jezelf mee kunt zijn en we samen de wereld een beetje mooier mee maken..

Liefs Mandy

PS: Op de Site van ZEPPZ vindt je alle kleuren ( met naam), deze kun je dan  bij LOOKS4ALL bestellen voor € 24.95